English Church Weeze

Weeze

Die English Church Weeze ist eine internationale Gemeinschaft, die sich einmal monatlich an einem Sonntagabend zu einem gemeinsamen Gottesdienst im ev. Gemeindehaus in Weeze (Fährsteg 2-4) trifft. Der nächste Gottesdienst ist am Sonntag, 13. Januar, um 18 Uhr. Nach dem Gottesdienst gibt es Gelegenheit zu Gesprächen bei Snacks und Getränken. Weitere Informationen sind auf facebook (English Church Weeze) erhältlich.

English Church Weeze: It's an international community that gathers for English church services once a month in Weeze. The services start at 6 pm in the church hall (Evangelisches Gemeindehaus) in Weeze, Fährsteg 2-4. They are followed by an informal get-together with food and drinks. Everyone is welcome. For more information check also facebook "English Church Weeze".

The next services 2019 will be on the following Sundays: 13.1., 10.2., 10.3., 14.4., 12.5., 9.6., 7.7.