English Church Weeze

Weeze

Die English Church Weeze ist eine internationale Gemeinschaft im Rahmen der ev. Kirche, die sich einmal monatlich an einem Sonntagabend zu einem gemeinsamen Gottesdienst im ev. Gemeindehaus in Weeze (Fährsteg 2-4) trifft. Der nächste Gottesdienst ist am Sonntag, 8. Juli, um 17 Uhr. Im Anschluss wird gegrillt. Das nächste Treffen nach der Sommerpause ist am 9. September. Weitere Informationen sind auf facebook (English Church Weeze) erhältlich.

The English church Weeze is an international community, that meet each eather for a service once in a month on sunday evening . The service starts at 17 pm in the Gemeindehouse Weeze , Fährsteg 2-4. The next service will be on sunday, 8th july, with a bbq-party after the service. After summer holiday the english church will be on 9th september. Further information is available on facebook: English Church Weeze. Feel welcome!