Church services in Weeze

Weeze

The monthly English Church services in Weeze have been going on for a year now. In November we celebrated our first anniversary with a potluck dinner, including a short devotion on Thanksgiving. December lends itself to Christmas carol singing which we will do again on Sunday 17th December, 6 p.m., at the Evangelische Kirche Weeze, Wasserstr. 86. Refreshments will be offered afterwards.

Die monatlichen English Church Gottesdienste in Weeze haben sich während des vergangenen Jahres etabliert. Im November feierten wir den ersten Geburtstag mit einem internationalen Buffet und einer Andacht zum Thema "Gott danken". Der Dezember bietet sich zum Weihnachtsliedersingen an, und zwar am 17.12. um 18 Uhr in der Evangelischen Kirche in Weeze, Wasserstr. 86. Im Anschluss werden weihnachtliche Erfrischungen angeboten.